Τι κοσμήματα δεχόμαστε για ανάλυση;

Δεχόμαστε σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, ρολόγια που έχουν κατασκευαστεί από κάποιο πολύτιμο μέταλλο, όπως είναι ο χρυσός, το ασήμι, η πλατίνα και το παλλάδιο, ή από κράματα αυτών. Αν το κόσμημά σας είναι στολισμένο με κάποιον πολύτιμο λίθο, όπως είναι το διαμάντι, το ρουμπίνι, ο αμέθυστος, το σμαράγδι, είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε την αξία του με εγκυρότητα και αξιοπιστία αλλά και να το αγοράσουμε σε περίπτωση που αναζητάτε αγοραστή.

Πέρα από τα κοσμήματα, δεχόμαστε και αγοράζουμε και άλλα μεγάλης αξίας αντικείμενα με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τα οδοντιατρικά μέταλλα και βαριά σκεύη.

Πώς γίνεται η ανάλυση των κοσμημάτων;

Μόλις μας παραδώσετε τα κοσμήματα που θέλετε να αναλύσουμε, τα τοποθετούμε στον υπερσύγχρονο φασματογράφο X-Strata 980. Με την ενεργοποίηση των XRF ακτίνων του, αναγνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια όλα τα μέταλλα και τα στοιχεία που απαρτίζουν το αντικείμενό σας. Η διαδικασία αυτή διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα. Αν μάλιστα, θέλετε να αναλύσουμε πάνω από ένα κόσμημα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ανησυχίας, καθώς ο φασματογράφος αυτός μπορεί να αναλύσει ταυτόχρονα – στον ίδιο χρόνο και με την ίδια ακρίβεια – έως και 50 διαφορετικά αντικείμενα.

Αφού σας εξηγήσουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της αναφοράς του φασματογράφου, θα σας παραδώσουμε ένα πιστοποιητικό με την συγκεκριμένη αναφορά, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποδείξετε την αξία του αντικειμένου σας.

Αν το επιθυμείτε, οι πολύπειροι εκτιμητές μας είναι σε θέση να σας συμβουλέψουν για επενδύσεις σε πολύτιμα μέταλλα, χρυσές λίρες ή μπάρες χρυσού. Με πλήρη εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα, μπορούν να σας ενημερώσουν για την τωρινή πορεία των επενδύσεων σε αυτούς τους τομείς και να σας πουν τι πρέπει να προσέξετε.

Γιατί αξίζει να αναλύσετε τα κοσμήματά σας;

  • Για να γνωρίζετε την πραγματική αξία των προσωπικών σας αντικειμένων.
  • Για να μην πέσετε θύμα απάτης από κάποιον που θέλησε να σας εξαπατήσει ζητώντας ένα υπέρογκο ποσό που δεν αναλογεί στην πραγματική αξία του κοσμήματος που θέλετε να αποκτήσετε.
  • Για να γνωρίζετε πόσα χρήματα θα πρέπει να λάβετε αν πουλήσετε το συγκεκριμένο κόσμημα.
  • Για να πουλήσετε τα κοσμήματά σας στην Fasma Hellas εύκολα και εμπιστευτικά.

Γιατί να προτιμήσετε την Fasma Hellas για την ανάλυση των κοσμημάτων σας;

Η Fasma Hellas έχει εμπειρία περίπου 50 χρόνων στην ανάλυση και την αγορά πολύτιμων μετάλλων. Από το 1974 είναι παρούσα και ενεργή στον τομέα της Χρυσοχοΐας, αφού είναι ενεργό μέλος των Αργυροχρυσοχόων και της Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Το κυριότερο πλεονέκτημα της Fasma Hellas είναι ο εξοπλισμός της. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, όπως είναι ο φασματογράφος X-Strata 980, μπορούμε σε λιγότερο από ένα λεπτό να σας πληροφορήσουμε με κάθε λεπτομέρεια για τα υλικά και την αξία του κοσμημάτων σας. Φυσικά, οι εξειδικευμένοι και έμπειροι εκτιμητές και χρυσοχόοι μας είναι αυτοί που με σεβασμό και με κατανοητό τρόπο θα σας εξηγήσουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, εμπόρους, καταστήματα αλλά και ιδιώτες πιστοποιούν τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα της εταιρείας.

Και το ακόμα καλύτερο; Με το πέρας της ανάλυσης θα έχετε στα χέρια σας ένα έγγραφο που θα πιστοποιεί με κάθε λεπτομέρεια την αξία του κοσμήματός σας. Αν μας φέρετε διάφορα αντικείμενα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό για κάθε ένα από τα αντικείμενά σας ξεχωριστά.

*Η εταιρία για όλες τις δραστηριότητες που εκτελεί λειτουργεί με κρατική άδεια*
*Παρακαλούνται οι έμποροι που φέρουν αντικείμενα που χρίζουν τις υπηρεσίες μας να φέρουν δελτίο αποστολής και λοιπά παραστατικά. Οι ιδιώτες επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας*

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδη κοσμημάτων δέχεται η Fasma Hellas για ανάλυση;

Δεχόμαστε όλα τα είδη κοσμημάτων: σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και ρολόγια. Αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για πολυτελή και επώνυμα κοσμήματα.

Πόσα κοσμήματα μπορώ να φέρω για ανάλυση;

Μπορείτε να φέρετε όσα κοσμήματα θέλετε.

Πόσο διαρκεί η ανάλυση κοσμημάτων;

Θα βάλουμε τα κοσμήματά σας στον φασματογράφο, και μέσα σε 20 δευτερόλεπτα θα έχουμε την αναλυτική αναφορά για αυτά. Ένας ειδικός της ομάδας μας θα σας ενημερώσει για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τη σύσταση και την αξία των κοσμημάτων σας.

Θα λάβω πιστοποιητικό της ανάλυσης;

Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση των κοσμημάτων και η ενημέρωσή σας για αυτά, θα πάρετε ένα πιστοποιητικό για το κάθε κόσμημα που αναλύσαμε.

Μπορώ να πουλήσω τα κοσμήματα που δε θέλω άλλο πια στη Fasma Hellas;

Ναι, μπορείτε. Η Fasma Hellas αγοράζει πολυτελή κοσμήματα σε εξαιρετικές τιμές.