Τι είναι οι πλάκες χρυσού ή ασημιού;

Οι πλάκες χρυσού δημιουργούνται από την τήξη πολλών και διαφόρων θραυσμάτων χρυσού που θερμαίνονται – φτάνοντας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες – σε έναν κλίβανο. Αφού λιώσουν όλα τα κομμάτια χρυσού χύνονται σε ένα καλούπι που έχει ένα παραλληλόγραμμο σχήμα. Αφού κρυώσει ο λιωμένος χρυσός μέσα σε αυτό το καλούπι, έχουμε μία πλάκα χρυσού.

Παρόμοια είναι η διαδικασία για τις πλάκες ασημιού.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας πλάκες;

Με την Fasma Hellas μπορείτε και εσείς να κάνετε μετατροπή παλαιών κοσμημάτων σε πλάκες χρυσού ή ασημιού εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα επικίνδυνο. Φέρνοντας τα χρυσά ή ασημένια κοσμήματα που δεν φοράτε άλλο πια, μπορούμε να τα λιώσουμε εμείς, να φτιάξουμε τις πλάκες και να σας τις παραδώσουμε. Ακόμα και αν τα κοσμήματα αυτά είναι φθαρμένα ή σε άσχημη κατάσταση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς έτσι κι αλλιώς θα ριχτούν σε τόσο υψηλή θερμοκρασία που θα καταστραφούν εντελώς και θα λιώσουν.

Ποια είναι η διαδικασία για να μετατρέψετε τα παλιά κοσμήματά σας σε πολύτιμες πλάκες;

Η διαδικασία είναι απλή. Το πρώτο βήμα είναι να φέρετε τα χρυσά ή ασημένια παλιά κοσμήματά σας σε εμάς. Η εταιρεία μας έχει τα δικά της χυτήρια από όπου θα γίνει η διαδικασία της δημιουργίας των πλακών. Μπορείτε – και μάλιστα συνιστάται – να είστε παρόντες στην διαδικασία τήξης. Δεν διαρκεί πολλή ώρα και έχετε το προνόμιο ότι θα παρακολουθήσετε ό,τι συμβαίνει.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε πλάκες χρυσού ή ασημιού;

Αν ψάχνετε έναν σίγουρο τρόπο να επενδύσετε τα χρήματά σας, οι πλάκες χρυσού ή ασημιού είναι μια σπουδαία προοπτική. Οι επενδύσεις σε πολύτιμα μέταλλα, όπως είναι ο χρυσός, το ασήμι, η πλατίνα και το παλλάδιο, θεωρούνται από τις πιο ασφαλείς, λόγω της μακράς ιστορίας τους στην οικονομία και των φυσικών τους ιδιοτήτων, όπως το ότι είναι φορητά και ανθεκτικά στον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μέχρι σήμερα σπουδαία κράτη επενδύουν σε πολύτιμα μέταλλα αλλά και πολλές τράπεζες έχουν απόθεμα σε πλάκες χρυσού και άλλα μέταλλα.

Γιατί να επιλέξετε την Fasma Hellas για να φτιάξετε πλάκες χρυσού ή ασημιού;

Η Fasma Hellas δραστηριοποιείται στην αγορά και την ανάλυση πολύτιμων μετάλλων εδώ και περίπου 50 χρόνια. Η μεγάλη ποικιλία συνεργατών από εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας μέχρι κοσμηματοπωλεία και ιδιώτες αποδεικνύει τις σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που αναπτύσσει η εταιρεία με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός ότι έχει στην κατοχή της φασματογράφους τελευταίας τεχνολογίας, ώστε μπορεί να πιστοποιήσει την ποιότητα των κοσμημάτων, που σημαίνει ότι και η ποιότητα των πλακών θα είναι άριστη. Οι εργαζόμενοι στα χυτήρια είναι έμπειροι επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά την διαδικασία και θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο.

Οι πολύπειροι εκτιμητές μας θα είναι δίπλα σας να σας συμβουλέψουν για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις πλάκες χρυσού ή ασημιού και ποιες είναι οι πιθανές μελλοντικές επενδυτικές κινήσεις.

*Η εταιρία για όλες τις δραστηριότητες που εκτελεί λειτουργεί με κρατική άδεια*
*Παρακαλούνται οι έμποροι που φέρουν αντικείμενα που χρίζουν τις υπηρεσίες μας να φέρουν δελτίο αποστολής και λοιπά παραστατικά. Οι ιδιώτες επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας*