Τι υλικά δεχόμαστε για ανίχνευση γνησιότητας με παχύμετρο υπερήχων;

Η λίστα με τα αντικείμενα που μπορούν να υποβληθούν σε τεστ γνησιότητας με ένα σύγχρονο παχύμετρο υπερήχων είναι μεγάλη: κοσμήματα, ράβδοι και μεταλλικά σκεύη αποτελούν τις βασικές κατηγορίες. Ακόμα και αν το αντικείμενό σας είναι επικαλυμμένο με ένα άλλο υλικό, παραδείγματος χάριν ένα ασημένιο επιχρυσωμένο βραχιόλι, δεν επηρεάζεται η εγκυρότητα του αποτελέσματος του οργάνου.

Αυτό που ξεχωρίζει την ανίχνευση γνησιότητας κραμάτων από τις λοιπές υπηρεσίες μας είναι το γεγονός ότι μέταλλα κάθε είδους μπορούν να εξεταστούν με ακρίβεια. Για να είμαστε πιο σαφείς, ένα ακριβό αντικείμενό σας ενδέχεται να μην είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από πολύτιμα μέταλλα (χρυσό, ασήμι, παλλάδιο, πλατίνα). Το παχύμετρο υπερήχων επιτρέπει στους ειδικούς να «δουν», να «εισχωρήσουν» στο εσωτερικό του συγκεκριμένου αντικειμένου και να καταλάβουν αν απαρτίζεται από επιπλέον υλικά, όπως αργίλιο ή ψευδάργυρο. Η σύνθετη δομή των κραμάτων ευγενών μετάλλων απαιτεί από ιδιώτες και επαγγελματίες να προβαίνουν σε διαδικασίες ανίχνευσης και ανάλυσης, για να πιστοποιούν την αξία της ιδιοκτησίας τους.

Πώς γίνεται η ανίχνευση γνησιότητας των υλικών με παχύμετρο υπερήχων;

Όπως μαρτυρά το όνομα του εργαλείου, αξιοποιείται η τεχνολογία των υπερήχων, ώστε να καταφέρει να «δει» ο ειδικός στο εσωτερικό του κάθε αντικειμένου και να αντιληφθεί αν αυτό έχει νοθευτεί από κάποιο άλλο μέταλλο. Πιο συγκεκριμένα, το ηχητικό κύμα που διαπερνά ένα υλικό κάνει όλη τη δουλειά. Το κύμα αυτό μετράει το πάχος του αντικειμένου σας. Αν η ένδειξη που αναδειχθεί στο παχύμετρο δεν είναι η αναμενόμενη, τότε σίγουρα ένα παράταιρο υλικό βρίσκεται στο εσωτερικό του και αλλοιώνει το αποτέλεσμα. 

Γιατί αξίζει να προβείτε σε ανίχνευση γνησιότητας με παχύμετρο υπερήχων;

  • Για να είστε βέβαιοι για την ποιότητα των προσωπικών σας αντικειμένων.
  • Ώστε να προσέξετε και να περιποιηθείτε τα αντικείμενά σας αναλόγως. 
  • Για να λάβετε πιστοποίησΓια να μην τα υποτιμήσετε και δεχθείτε να τα πουλήσετε σε τιμή χαμηλότερη της αξίας τους.η γνησιότητας. 
  • Για να θέσετε εσείς μια δίκαιη και κερδοφόρα τιμή πώλησης.

Γιατί να προτιμήσετε τη Fasma Hellas για την ανίχνευση γνησιότητας υλικών με παχύμετρο υπερήχων;

Η Fasma Hellas ασχολείται επαγγελματικά με την ανάλυση πολύτιμων μετάλλων εδώ και περίπου 50 χρόνια. Όλα αυτά τα έτη συνεργάζεται και εξυπηρετεί με απόλυτη επιτυχία και εχεμύθεια κοσμηματοπωλεία, εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, εμπόρους, συλλέκτες και κάθε νομικό και φυσικό πρόσωπο που επιθυμεί να εξακριβώσει την ποιότητα των μετάλλων του. Πέρα από τους υπερσύγχρονους φασματογράφους, η προσθήκη παχύμετρων υπερήχων στον εξοπλισμό της επιτρέπει την πραγματοποίηση διαδικασιών για πιστοποίηση της αυθεντικότητας ακόμα περισσότερων αντικειμένων. Ό,τι μέταλλα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των αντικειμένων σας, η Fasma Hellas με το παχύμετρο υπερήχων και το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι σε θέση να εγγυηθεί ή να αμφισβητήσει με σιγουριά τη γνησιότητά τους.

*Η εταιρία για όλες τις δραστηριότητες που εκτελεί λειτουργεί με κρατική άδεια*
*Παρακαλούνται οι έμποροι που φέρουν αντικείμενα που χρίζουν τις υπηρεσίες μας να φέρουν δελτίο αποστολής και λοιπά παραστατικά. Οι ιδιώτες επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας*

Συχνές Ερωτήσεις

Τι αντικείμενα μπορούν να αξιολογηθούν από ένα παχύμετρο υπερήχων;

Όλα τα αντικείμενα που είναι κατασκευασμένα από μέταλλα μπορούν να υποβληθούν σε ανίχνευση γνησιότητας με τη χρήση ενός παχύμετρου υπερήχων. Πολύτιμα και μη μέταλλα μπορούν να αξιολογηθούν με απόλυτη εγκυρότητα και ακρίβεια.

Πόσο διαρκεί η ανίχνευση γνησιότητας με το παχύμετρο υπερήχων;

Πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Θα λάβω πιστοποιητικό γνησιότητας;

Ναι. Η Fasma Hellas παρέχει γραπτό πιστοποιητικό γνησιότητας μετά το πέρας κάθε τέτοιας διαδικασίας.