Τι είδους κοσμήματα δεχόμαστε για ανάλυση με στόχο την ασφάλιση τους;

Η Fasma Hellas γνωρίζει ό,τι σχετίζεται με πολύτιμα υπάρχοντα. Τα κοσμήματα αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία, αφού αποκτούν συναισθηματική και αισθητική αξία. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, η Fasma Hellas δέχεται και πραγματοποιεί αναλύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, από κάθε γωνιά του πλανήτη. Μπορούμε να βοηθήσουμε και εσάς να προστατέψετε τα ανεκτίμητα κοσμήματά σας, αναλύοντάς τα, ώστε να είστε σε θέση να τα ασφαλίσετε. Για να είμαστε πιο ακριβείς, δεχόμαστε κάθε είδος κοσμήματος ή αξεσουάρ, π.χ. σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, ρολόγια και δαχτυλίδια, που έχουν φτιαχτεί από χρυσό, ασήμι, παλλάδιο ή πλατίνα. Επιπροσθέτως, κοσμήματα που είναι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια και σμαράγδια, είναι καλοδεχούμενα για ανάλυση.

Η ανάλυση είναι απαραίτητη για την ασφάλιση κοσμημάτων;

Ναι, είναι. Όλοι οι ασφαλιστές θα σας ζητήσουν μια ανάλυση των κοσμημάτων που θέλετε να ασφαλίσετε. Αυτό το χαρτί είναι ζωτικής σημασίας για τη δουλειά τους, επειδή αποτελεί απόδειξη της αξίας των προσωπικών σας αντικειμένων. Αυτή η χειροπιαστή απόδειξη της υψηλής τους ποιότητας επιτρέπει και στις δύο πλευρές να βρουν ένα πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει πραγματικά τον ιδιοκτήτη από οικονομική καταστροφή σε περίπτωση που κάτι ανεπανόρθωτο συμβεί στα κοσμήματά του. Η διαδικασία ασφάλισης απαιτεί την υποβολή μιας επαγγελματικής και έγκυρης ανάλυσης. Αυτό σημαίνει ότι η εγγύηση του πωλητή ίσως να μην είναι επαρκής απόδειξη της αξίας τους. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα έμπιστο γραφείο αναλύσεων, όπως η εταιρεία Fasma Hellas.

Γιατί να ασφαλίσετε τα κοσμήματά σας;

  • Αν κάποιος κλέψει τα ακριβά κοσμήματά σας, η ασφάλιση κοσμημάτων αποτελεί απόδειξη ότι όχι μόνο είχατε στην κατοχή σας τόσο πολύτιμα αντικείμενα αλλά επίσης δικαιούστε να αποζημιωθείτε για την απώλειά τους.
  • Επειδή μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα κοσμήματα που έχουν συναισθηματική και οικονομική αξία για εσάς είναι ασφαλή σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας.
  • Πολλές ασφάλειες σπιτιού δεν περιλαμβάνουν όρους σχετικά με απώλεια κοσμημάτων.
  • Μια ασφάλεια κοσμημάτων προστατεύει τους ιδιοκτήτες τους από διάφορα ατυχή συμβάντα, όπως ακούσια απώλεια ή ζημιά, κλοπή μέσα από το σπίτι ή ενόσω βρίσκονται στο εξωτερικό.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Fasma Hellas για την παροχή ανάλυσης για την ασφάλιση κοσμημάτων;

Η Fasma Hellas εργάζεται στον κλάδο των πολύτιμων μετάλλων από το 1974. Ανήκει στους Αργυροχρυσοχόους και στην Ομοσπονδία Ελλάδας, και έχει συνεργαστεί με μεγάλη γκάμα πελατών –από εργαστήρια μέχρι εμπόρους κοσμημάτων. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι ο επαγγελματισμός των ειδημόνων της και η άριστη ποιότητα του εξοπλισμού της. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων οδηγεί στην πληθώρα ευχαριστημένων πελατών.

Τα άτομα που θέλουν να ασφαλίσουν τα κοσμήματά τους επισκέπτονται τη Fasma Hellas, επειδή δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η ανάλυση των αντικειμένων τους θα γίνει σε ένα φιλικό περιβάλλον από εχέμυθους επαγγελματίες και τα αποτελέσματα θα είναι ακριβή. Οι υπερσύγχρονοι φασματογράφοι δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι άλλο πέρα από την τελειότητα. Οι έμπειροι εκτιμητές συνθέτουν αποδεκτές αναλύσεις που παρέχουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες που απαιτούνται για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ασφάλισης κοσμημάτων.

*Η εταιρία για όλες τις δραστηριότητες που εκτελεί λειτουργεί με κρατική άδεια*
*Παρακαλούνται οι έμποροι που φέρουν αντικείμενα που χρίζουν τις υπηρεσίες μας να φέρουν δελτίο αποστολής και λοιπά παραστατικά. Οι ιδιώτες επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας*

Συχνές Ερωτήσεις

Τι κοσμήματα δέχεται η Fasma Hellas για ανάλυση;

Η Fasma Hellas δέχεται όλα τα είδη κοσμημάτων που έχουν κατασκευαστεί από πολύτιμα μέταλλα. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσετε και να ασφαλίσετε κοσμήματα που δεν είναι μεγάλης αξίας ή επώνυμης μάρκας.

Πόσα κοσμήματα μπορώ να φέρω για ανάλυση με σκοπό την ασφάλισή τους;

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κοσμημάτων που μπορείτε να φέρετε στη Fasma Hellas για ανάλυση με απώτερο σκοπό την ασφάλισή τους.

Πόσο διαρκεί η ανάλυση κοσμημάτων;

Η υπηρεσία ανάλυσης κοσμημάτων εκτελείται γρήγορα χάρη στους υπερσύγχρονους φασματογράφους που διαθέτει η Fasma Hellas. Ανάλογα με τον φόρτο εργασίας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας ίσως χρειαστεί λίγες εργάσιμες ημέρες, για να ετοιμάσει το πιστοποιητικό ανάλυσης.

Μπορεί η Fasma Hellas να ασφαλίσει τα κοσμήματά μου;

Όχι, δεν μπορεί. Η Fasma Hellas δεν είναι ασφαλιστικό γραφείο. Αντιθέτως, η Fasma Hellas είναι μια νόμιμη επιχείρηση στον κλάδο των πολύτιμων μετάλλων που μπορεί να εκτιμήσει και να εγγυηθεί για την αξία των κοσμημάτων σας.