Γιατί να φτιάξετε ένα κόσμημα από την αρχή;

Η έρευνα και η αγορά ενός κοσμήματος ως δώρο για έναν άνθρωπο που αγαπάτε ή για εσάς τους ίδιους είναι μία κλασική και πετυχημένη επιλογή. Μπορείτε, όμως, να αναβαθμίσετε το δώρο αυτό φτιάχνοντας εσείς το κόσμημα από την αρχή. Και μόνο η σκέψη ότι μια ιδέα σας πήρε «σάρκα και οστά» είναι αρκετό για να κάνει πολλούς ανθρώπους να θέλουν να το δοκιμάσουν. Άλλωστε, είναι μια ευκαιρία για να μάθετε έμπρακτα σχετικά με τον κόπο και την τέχνη που απαιτούνται για την δημιουργία κοσμημάτων.

Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης καταπληκτική για άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην φορούν κοσμήματα που τους ερεθίζουν. Φυσικά, δεν θα έχουν τέτοιο πρόβλημα όταν εκείνοι επιλέγουν τα υλικά που απαρτίζουν τα κοσμήματά τους.

Αν επιθυμείτε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο σε ένα αγαπημένο σας άτομο είτε ως επιβράβευση για κάποια επιτυχία του είτε για να κάνετε πρόταση γάμου, το να φτιάξετε ένα κόσμημα από το μηδέν είναι μια τρομερά ρομαντική κίνηση. Θα μπορείτε να ελέγχετε την διαδικασία, ώστε έχετε την σιγουριά ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που φανταζόσασταν και αυτό που θα εντυπωσιάσει τον παραλήπτη. Μάλιστα, το γεγονός ότι αυτό το κόσμημα θα είναι ένα και μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο κάνει την προσφορά του συγκεκριμένου δώρου ακόμα πιο συγκινητική.

Τέλος, αν ενδιαφέρεστε να φτιάξετε την δική σας κολεξιόν κοσμημάτων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, φτιάχνοντας γρήγορα και εύκολα μεγάλες ποσότητες από πολλά σχέδια, όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί.

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αρχίσετε την διαδικασία;

Δεν χρειάζονται γνώσεις κοσμηματοτεχνίας, για να δημιουργήσετε το δικό σας κόσμημα με εμάς. Το μόνο που θα σας ζητήσουμε είναι να έχετε μια ιδέα στο μυαλό σας για το πώς θα είναι το κόσμημά σας. Απαντώντας σε βασικές ερωτήσεις για τα υλικό από το οποίο θα θέλετε να είναι φτιαγμένο το κόσμημα, για παράδειγμα χρυσό ή ασήμι, το χρώμα και τον πολύτιμο λίθο που θα θέλατε να στολίζει το κύριο κατασκεύασμα είναι αρκετά. Έχοντας το σχέδιο της ιδέας σας, είμαστε σε θέση να της «δώσουμε ζωή» και να σας προσφέρουμε το χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η υπηρεσία;

  • Σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο σε αγαπημένο τους πρόσωπο ή στους ίδιους.
  • Σε κάποιον που είχε μια φοβερή ιδέα για το πώς θα ήταν το τέλειο κόσμημα και θέλει να την κάνει πραγματικότητα.
  • Σε άτομα που θέλουν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο οικογενειακό κειμήλιο ή να κάνουν μια πρωτότυπη πρόταση γάμου.
  • Σε όσους έχουν ευαίσθητο και ευερέθιστο δέρμα.
  • Σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την πώληση κοσμημάτων.

Γιατί να προτιμήσετε την Fasma Hellas για να φτιάξετε το κόσμημά σας;

Εδώ και περίπου 50 χρόνια, η Fasma Hellas έχει ενεργή παρουσία στον τομέα της χρυσοχοΐας και της κοσμηματοτεχνίας, καθώς συνεργάζεται με εμπόρους και καταστηματάρχες κοσμημάτων, με αποτέλεσμα να κατέχει και τη γνώση και την εμπειρία για να πραγματοποιήσει περίτεχνες κατασκευές κοσμημάτων. Πέρα από τους έμπειρους συνεργάτες που μπορούν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες σας για την δημιουργία του ιδανικού σας κοσμήματος, κατέχουμε αρίστης ποιότητας υλικά, για να μετατρέψουμε την ιδέα σας σε πραγματικότητα.

*Η εταιρία για όλες τις δραστηριότητες που εκτελεί λειτουργεί με κρατική άδεια*
*Παρακαλούνται οι έμποροι που φέρουν αντικείμενα που χρίζουν τις υπηρεσίες μας να φέρουν δελτίο αποστολής και λοιπά παραστατικά. Οι ιδιώτες επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας*