Αγορά και Πώληση Χρυσού στην Αθήνα – Προτεινόμενες Τιμές Χρυσού

Οι παρακάτω τιμές (είναι καθαρές) συμπεριλαμβάνουν ήδη χαρτόσημο 3,6% σύμφωνα με τους νομοθετικούς κανόνες φορολόγησης.

Χρυσές Λίρες

Golden Pounds - Fasma Hellas

Υπολογίστε την αγορά / πώληση των χρυσών λιρών σας σε Ευρώ € και σε κρυπτονόμισμα

486€/ανά κομμάτι
—€/ανά κομμάτι

Τιμή: 0 €

BitCoin: 0 BTC

Etherium: 0 ETH

Χρυσά Κοσμήματα

Golden Ring

Υπολογίστε την τιμή πώλησης των κοσμημάτων σας σε Ευρώ € και σε κρυπτονόμισμα.

20.1€/γ

33.5€/γ

44.55€/γ

55.67€/γ

Τιμή: 0 €

BitCoin: 0 BTC

Etherium: 0 ETH

Χρυσά Αντικείμενα

Golden Object

Υπολογίστε πόσο κοστίζουν τα χρυσά αντικείμενά σας σε Ευρώ € και σε κρυπτονόμισμα.

19.2€/γ

30.4€/γ

40.6€/γ

53.8€/γ

Τιμή: 0 €

BitCoin: 0 BTC

Etherium: 0 ETH

Εγγυημένη αγορά επωνύμων κοσμημάτων, σε τιμή κοσμήματος και όχι απλά χρυσού

Diamond 1

Γιατί αξίζει να πουλήσετε τον χρυσό σας;

Από πάντα η αγορά χρυσού έδινε την αίσθηση ασφάλειας σε νοικοκυριά και επιχειρηματίες, γιατί έχουν στην κατοχή τους ένα αντικείμενο αξίας, κάτι που θα μπορούν είτε να προσφέρουν στα παιδιά τους είτε να χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης.

Πραγματικά, ο χρυσός – σε όλες τις μορφές του – έχει παραμείνει επίκαιρος και αποτελεί μέχρι και σήμερα σπουδαίο παράγοντα στο χρηματιστήριο αλλά και στην οικονομία γενικότερα. Παρά την εισαγωγή «νέου αίματος» στην παγκόσμια οικονομία, όπως είναι τα κρυπτονομίσματα, ο χρυσός εξακολουθεί να έχει ζήτηση, που σημαίνει ότι συνεχίζει να έχει μεγάλη αξία. Για αυτό και μέχρι σήμερα η πώληση χρυσού είναι μια έξυπνη κίνηση που μπορεί να σας χαρίσει μεγαλύτερη ποσότητα ρευστού χρήματος από αυτή που ίσως αναμένατε.

Ποιες μορφές χρυσού αγοράζουμε;

  • Χρυσές Λίρες: Η Fasma Hellas σας παρέχει την δυνατότητα τόσο της πώλησης χρυσών λιρών και άλλων χρυσών νομισμάτων που έχετε στην κατοχή σας όσο και της αγοράς χρυσών λιρών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Ράβδους Χρυσού: Όπως και με τις χρυσές λίρες, μπορείτε εύκολα και αξιόπιστα τόσο να πουλήσετε όσο και να αγοράσετε ράβδους χρυσού μέσα από την εταιρεία μας.
  • Χρυσά Κοσμήματα (βραχιόλια, αλυσίδες, κολιέ, σκουλαρίκια μονά ή ως ζευγάρι, δαχτυλίδια, βέρες)
  • Χρυσά Ρολόγια
  • Χρυσά Μανικετόκουμπα
  • Χρυσά Οδοντιατρικά Κράματα (χρυσά δόντια)
  • Χρυσά Αντικείμενα (διακοσμητικά, κλειδοθήκες, κ.ά.)

Γιατί να πουλήσετε τα χρυσά σας αντικείμενα;

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο εντυπωσιακά και όμορφα είναι τα αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί και διακοσμηθεί από χρυσό. Με την ίδια όμως βεβαιότητα πρέπει να αναγνωριστεί το μεγαλύτερο μειονέκτημα όλων των χρυσών αντικειμένων, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι «τραβούν» ανεπιθύμητα βλέμματα. Πρόκειται για αντικείμενα που βάζουν τους ιδιοκτήτες τους σε περαιτέρω έξοδα και άγχη, καθώς πρέπει να παίρνουν μέτρα ασφαλείας για να μην πέσουν στα χέρια κακοποιών, εγκαθιστώντας συστήματα συναγερμού, αγοράζοντας χρηματοκιβώτια ή μισθώνοντας θυρίδα σε κάποια τράπεζα. 

Πουλώντας τα χρυσά σας αντικείμενα όχι μόνο γλιτώνετε από την ανησυχία ότι μπορεί να τα χάσετε, να φθαρούν ή να σας τα κλέψουν αλλά επίσης αποκτάτε ρευστό χρήμα. Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κρυψώνες στο σπίτι ή να τα αποθηκεύσετε σε μια τράπεζα, είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τα χρήματα αυτά για να εκπληρώσετε υποχρεώσεις, όπως η πληρωμή λογαριασμών, ή να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες, όπως το να ταξιδέψετε.  

Γιατί να αγοράσετε χρυσές λίρες ή ράβδους χρυσού;

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Fasma Hellas είτε για να πουλήσετε εύκολα και σε συμφέρουσα τιμή τα χρυσά σας αντικείμενα είτε για να αγοράσετε χρυσό.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε στην αγορά χρυσών λιρών και ράβδων χρυσού;

  • Γιατί θα έχετε στην κατοχή σας μία ακριβή επένδυση, η τιμή της οποίας μπορεί να αυξηθεί με την πάροδο των χρόνων.
  • Μπορείτε να κρατήσετε τα χρυσά αυτά αντικείμενα για εσάς και να τα μεταβιβάσετε αργότερα στα παιδιά σας ή να τα προσφέρετε ως δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.
  • Σε περίπτωση οικονομικής ανάγκης, μπορείτε να τα πουλήσετε εύκολα και γρήγορα.

Γιατί να επιλέξετε την Fasma Hellas για να αγοράσετε ή να πουλήσετε χρυσό;

Η Fasma Hellas ασχολείται με την αγορά, τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις πολύτιμων μετάλλων από το 1974. Στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, έχει συνεργαστεί με πολλά εργαστήρια και εμπόρους αργυροχρυσοχοΐας, κοσμηματοπωλεία και ιδιώτες που μπορούν να πιστοποιήσουν τον επαγγελματισμό και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Οι έμπειροι εκτιμητές μας κατέχουν την γνώση και την εμπειρία να εκτιμήσουν τον χρυσό που φτάνει στα χέρια τους και να προσφέρουν προνομιακές τιμές για να τον αποκτήσουν. Με την βοήθεια, μάλιστα, υπερσύγχρονων μηχανημάτων, σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, είναι σε θέση να γνωρίζουν όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν το αντικείμενό σας, που το καθιστούν τόσο πολύτιμο, και να σας κάνουν μια προσφορά που δύσκολα θα απορρίψετε.

Τέλος, η ομάδα μας είναι ικανή να σας καθοδηγήσει για επενδυτικές κινήσεις σχετικά με πολύτιμα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού. Με απόλυτη ακεραιότητα και επαγγελματισμό μπορεί να σας συμβουλέψει και να σας προφυλάξει από παγίδες και κινδύνους.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να πουλήσω χρυσό σε εσάς;

Ναι, μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε χρυσό αντικείμενο έχετε σε εμάς. Δεχόμαστε από χρυσά κοσμήματα μέχρι και ράβδους χρυσού.

Μπορώ να αγοράσω χρυσό από εσάς;

Από τη Fasma Hellas μπορείτε να αγοράσετε χρυσές λίρες και ράβδους χρυσού.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αξίζει να εμπιστευτώ τη Fasma Hellas για τις αγορές μου;

Η Fasma Hellas διαθέτει τρεις φασματογράφους τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι αναλύουν το κάθε αντικείμενο με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια. Στο τέλος της διαδικασίας λαμβάνετε και ένα πιστοποιητικό της εκτίμησης.

Ποια είναι η τιμή του χρυσού;

Η τιμή του χρυσού δεν είναι σταθερή, καθώς αυτή καθορίζεται με βάση την προσφορά και τη ζήτηση. Η τιμή υπολογίζεται και διαμορφώνεται δύο φορές κάθε εργάσιμη μέρα.

Είναι έξυπνη κίνηση να επενδύσω στον χρυσό;

Ναι. Ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο μέταλλο, το οποίο έχει καταφέρει να αγοράζεται ακριβά μέσα από το πέρασμα πολλών αιώνων.